Tjänade massor idag…

Jag har för länge sen bestämt mej för att inte gå in i diskussioner där det blir för svårt att hänga med. T ex politik, miljön eller varför inte polisens arbete. Så fort jag får en svår fråga säger jag numera: ”Jag har inte riktigt satt mej in i det ÄN” eller ”Just NU har jag svårt att ha en uppfattning om det där, det händer ju så mycket på området”, man vill ju inte verka helt samhällsfrånvänd och dum i huvudet. Och jag har lagt märke till att ingen avkräver mej ett svar, dom accepterar direkt att jag inte vet nåt om nånting.

Det är ganska skönt faktiskt, att inte fatta allt. Till exempel läste jag idag om en snubbe som köpt Bitcoin för några år sedan och nu egentligen skulle ha varit miljardär, om inte en viss japansk herre hade gått i konkurs och att det nu var högst osäkert om den här karlnn ägde en enda krona. Nu hade han handlat för bara 2000 så det var väl inte så farligt. Men om han sålt dom för ett tag sen så hade han tjänat massor. Fråga: Om han hade sålt dom, hade han fått ut värdet i ett papper, några slantar eller skulle  dom ligga synliga endast när han kollade i dator. Fattar alltså nada.

En annan fråga som jag har: När en fotbollsspelare blir köpt för några miljarder, hur betalar dom? Kommer dom med aktier, sedlar, småmynt eller frågar dom helt enkelt storklubben om dom har Swish. Ni ser, det är inte helt enkelt!

Idag har jag varit hos tandläkaren. Det är väl det enda ställe där man är jättelycklig över att bara betala 950 kronor. Man inser att det kunde ha blivit mycket värre och faktiskt så leker jag att jag tjänade på besöket ???Funderade när jag satt där upphöjd till taket varför det är så obehagligt att gå till tandläkaren, varför ingen vill vara kund hos dom egentligen. Jag tror att Tandläkarnas Centralorganisation TCO (hihi, jag vet att dom inte heter TCO… skoja bara!) skulle klättra långt upp på skalan över bästa vårdupplevelse om dom satsade på att göra röntgen”skyltarna” lite smidigare. Det känns som en mindre lunchbricka som ska in i munnen och vinklas hit och dit. Och fast dom springer och trycker på knappen jättesnabbt så känns det som att man ska kräkas hela tiden. Microchips, har dom inte hört talas om den uppfinningen?

Till sist så vill jag klaga lite över mina ögonlocken som fortfarande av och till är röda och lite svullna. Jag sminkar över, det går åt mycket ljus ögonskugga. Härom kvällen såg jag från Guldbaggegalan en tjusig kvinna som hade helt mörkröda ögonlock. Fatta! Jag bär på värsta inne-makeupen helt gratis. Förmodligen en trend som jag missat.

Foto är inte min starka sida … heller. Här har jag ingen fantasi alls… går bara och tänker ”vad ska man ta”…. ”hmmm”. Därför blir det en bild av snön igen, fast den här dan var det mulet.

För just idag,  när solen vräker ner och snön är vit och glittrig och härlig, så ska jag nu lulla iväg ner på stan igen och äta en smaskig lunch tillsammans med den andre personen i hushållet. Härlig fredag på er också!

 

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *