Synd om mej – uppvisar symtom!

Jag är verkligen inte den som förespråkar långsiktiga planer angående min fysiska hälsa, hur man undviker än det ena och än det andra, pressar och blandar och dricker nyttiga vätskor varje morgon eller tänker på hur mina måltider är komponerade. Jag tror på devisen att den som har roligast lever längst och bäst.

Men ibland kan jag behöva ta till en gammal erfarenhet när det gäller att bekämpa mycket lätta förkylningssymtom. Härom dan kände jag mej lite konstig i huvudet, jag förstår precis vad ni tänker, tillägger därför … mer än vanligt. Frös och kände mej tussig. Vad göra när fotbollsmatchen ”Game of the Year” närmar sig med stormsteg, Stockholms-gruppen är på väg och jag till och med ska resa till London nästa vecka?

Jag placerade mej helt enkelt i horisontalläge under min ljuvliga rosa filt. Och där låg jag en och en halv dag. Det visade sig vara ett mycket smart drag ur flera synpunkter. OS och Stina Nilssons Guld + alla reportage och intervjuer som jag förmodligen hade missat annars. Härliga bilder från skidåkarnas hemstad Östersund. Ja det var en riktigt trevlig dag. Och inte ”orkade” jag ta itu med något som helst hemarbete. Det var bara att ligga och bli serverad.

Fast – det är klart – det är roligare att vara helt frisk. Men idag känner jag mej i alla fall mycket piggare. Bomullen i huvudet kan nu beskrivas vara av en Tops´storlek. Jag fryser inte lika mycket – vilket i och för sig kan bero på att jag har rört mej lite idag… Men jag bedömer läget inför morgondagen som hoppfullt med en viss överton av optimism.

Och till råga på allt är det Alla Hjärtans Dag. Sänder därför massor av hjärtan till alla jag känner och hoppas ni får en härlig dag!

Och när jag tänker efter lite till så inser jag att nu blir det mycke framöver. Gu vet när jag har tid att sitta här och fantisera… Vi hörs när jag får tid!

 

 

Publicerat av

En kommentar till “Synd om mej – uppvisar symtom!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *