Lediga rum…

Vår inackordering har checkat ut. Så nu sitter vi och analyserar och bedömer/utvärderar hans vistelse här. Som parametrar har vi använt oss av följande frågeställningar:

 • persondata
 • gästens förmåga att anpassa sig
 • maten
 • omgivningarnas mångfald och utseende
  hur sannolikt det är att han rekommenderar det här stället till någon annan

  Persondata: Relativt ung men väldigt väl utvecklad med långa smidiga ben, kraftig benbyggnad och mycket kraftig nacke.  Snälla ögon, som vid tillsägelse visat prov på total underkastelse. Mjuk och fin.

  Hans förmåga att anpassa sig har varit god.  Han hittade direkt sina favoritplatser där han kunde leka, vara ifred, se sig omkring och promenera. Han har tydligt visat att han tycker om personalen. Ett bevis på hans uppskattning kunde vara att han tog i hand vid nyanländas ankomst. Det specifika med handslaget är att det togs lite längre upp vid handleden och hölls ihop lite löst  utan någon som helst risk för att tandmärken skulle uppstå.

  Maten har varit till belåtenhet. Ja faktiskt så god att flera nyinköp fick göras under veckorna.

  Omgivningarna har varit bra. Många branta utförslöpor och sega uppförsbackar. Skog, gata och strövområden blandat. Vädret har varit ovant och väldigt kyligt. Han har varje dag beställt extra service i form av fotsmörjning för att eliminera frysskador. Han har också uppskattat mångfalden och artrikedomen i området. Särskilt intressanta och inbjudande områden har varit tydligt markerade och lätta att se mot den vita snön.

  Han har träffat många intressanta. En del har han tydligt visat sitt missnöje mot men på det stora hela är han sällskaplig och vänlig. Särskilt förtjust är han när han möter en liten vacker flicka. Då försöker han fånga hennes uppmärksamhet genom att flirta med små söta utrop. Taktiken har inte varit lyckosam, den söta fröken har darrande klämt sig mot närmaste människa och med orolig blick fort strävat vidare.

  Vi tror att han kan tänkas rekommendera det här stället till någon som behöver lugn och ro, långa stärkande promenader med efterföljande långa återhämtningsperioder. Om man söker lek och glam har detta inte varit stället.

  Vi kommer inte att glömma vår inneboende på ett bra tag. Han har lämnat små gulliga påminnelser både här och där, ja faktiskt på ställen där man minst kan ana det. Det är små tunna svarta strån som han placerat ut och som vi nu försöker få upp med dammsugare.

Hunden Frank har checkat ut!

Publicerat av

barbro

En kommentar till “Lediga rum…”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *