Because I´m worth it

Ja det här är ändå bara en bråkdel… av alla halsdukar jag har. Eller borde man kanske indela dom i scarfsar (konstigt ord, förmodligen ska det med fördel användas endast i ental) och halsdukar. Jag har massor. Tog och räknade härom dan och fick till det ofattbara antalet  36  tunna scarfsar och   18       tjocka halsdukar. Sjukt var ordet sa Bill.

Varför kan man undra? Tja… vad köper man till en Kvinna som har Allt. Det brukar jag fråga mej när jag går mina shoppingrundor på stadens gator. Vad ska man ta? Det är ju kul att ha nåt nytt med sig hem. Och en halsduk blir väl aldrig fel? Eller? Den tar liten plats. Den är inte så dyr… Tyvärr blir den väldigt ofta oanvänd. Men dom är ändå ganska bra att ha. Så fort det blir en ny modefärg, då letar jag i lådor och korgar och trot eller ej… där ligger det en liten scarf. Och aldrig blir det fel storlek heller. Vilket tyvärr understundom händer med kläder. Tänker också att det förmodligen är många som tänker som jag. Halsduksmodet har nämligen inte förändrats på år och idag. Jag ser alltid en massa tjejer som går omkring med nåt piffigt i halsen.

Ibland tar jag mig för och stickar en halsduk också… ja vad ska man säga? Varv ut och varv in, fort går det, tråkigt är det. Men det är bara att hålla ut. Fast oftast så gör jag inte det. Håller ut! Det blir istället en som är alldeles för kort och alltså omöjlig att ha på sig.

Nu har jag i alla fall märkt att mitt om-halsen-intresse har vänts i ny riktning. Nu är det mysbyxor som gäller. Jag har jättemånga. Och inga är bra. Den minnesgoda kommer ihåg mitt senaste inköp, svarta med vita revärer. Jättebra. Det är bara det att efter tvätt så blev dom korta!!! Vem vill ha korta mysbyxor? Vem vill ha nån vit pinne eller kanske snarare stock som sticker fram längst ner och bildar en glipa där sockorna inte räcker? Därför går mina bläddringsattacker numera direkt till hängaren med mjuka sköna byxplagg med resår i midjan. Fast jag kommer sällan hem med några.

Herregud… man blir trött bara man läser det här. Vad sysslar människan med? Det kan man absolut fråga sig. Idag tog jag och pejlade in vad mina med-blogg-skribenter skriver om på Mitt-Media Blogg. Det finns ju folk i hela Sverige som bloggar. Från Östersund kunde jag idag endast läsa Basketfeber och så min då. ”Mest lästa” var i alla fall en blogg som skriver om katter och djur. Intressant! Kanske ska man ta och byta inriktning…. Skriva om nåt som finns på riktigt och inte en massa tok. Fast jag ska väl ha lite kul själv också?

Och idag får jag en jätterolig dag… det känner jag på mej. Solen vräker ner och snön är vit och himlen är blå. Klart det blir roligt!

 

Publicerat av

barbro

2 reaktioner till “Because I´m worth it”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *