Lista hit och lista dit …

Nu duggar dom tätt. Listorna med namn från olika partier. Och till alla val. Jag väljer att vänta med det, långt kvar. Nej nu är jag inriktad på påsken … och gör egna listor. Den ena före och den andra efter.

Vi ska ju dra österut redan till helgen och om vi ska vara där en hel vecka så krävs det planering när det gäller maten. Jag tar hem alla matvaror på hösten…. varje år funderar jag på om det verkligen är nödvändigt? Det blir ju så mycket transporter nästa år.

Fast man kan ju undra om jag verkligen behöver både ris, potatis och pasta just till påsk? Och kanske kan jag skippa jästen…. men tänk om jag plötsligt vill baka bullar? Förmodligen inte, men dom tar ju ganska liten plats så dom åker nog med.

Och Påskbuffén … en enda dag ska alllllt plötsligt inmundigas. Lax, lax, sill, sill, ost, paj, sås, ägg, prinskorv och Jansson. Herregud… inte undra på att notan blir lång. Men det är roligt också…. att planera.

Särskilt roligt är det idag när solen skiner och jag tänker också att det ska bli så roligt att sola mitt vitblaskiga ansikte (jag vet att man ska ha solskyddsfaktor …) i påsk och kanske få till några fler fräknar, fast man kanske inte får fräknar längre? Tänkte inte på det. Det jag verkligen ska sola är naglarna, dvs dom jag kunde ha haft. Dom skivar sig och går sönder och nu ser jag ut som en nagelbitare. Fast det är jag inte, jag har lite överbett så det finns inte en chans att jag kan bita sönder en nagel. Men knåppla och riva, det är jag bra på. Jag tror i alla fall att dom blir jätteglada om dom får lite sol på sig. Alltså täcker jag över hela mej och visar händerna för solen.

En annan sak jag tänkte på …. det finns affär dit jag ska!

Dagerns budskap blir egentigen Ingenting… förutom att ni ska ha en Härlig Måndag!

Publicerat av

barbro

En kommentar till “Lista hit och lista dit …”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *