Äntligen är den här!

WOW!!! Nästa helg är det Singles Day på Elgiganten. Eftersom jag aldrig blev gift så känner jag att detta är en händelse som måste bevakas och utnyttjas. Just nu kan jag inte komma på vad jag behöver därifrån. Jag har ju redan alllllt. Men bara för sakens skull ska jag prova.

Jag är nämligen intresserad av hur vi ska komma fram till att jag kan ta del av erbjudandet. Kan tänka mig konversationen:

– Och du är singel?
– Japp.
– Kan jag få ditt namn. Här kommer grejen. Jag antar att dom har samma dator som jag, dvs en sån där som så fort jag skriver in Ba i Barbro så rasslar det till och så står det namn och adress och mobilnr och hela faderullan. Nu undrar jag: har Elgiganten lagt till ett fält där det står ”Boende på samma adress”. 
– Det står här att det bor en man på samma adress som du?
– Jag hyr ut ett rum till en student.
– Student? Han är född 1944.
– Ja tänka sig. Han går visst en kurs i konsthistoria på universitetet. Visst verkar det ofattbart …. jag menar …. i hans ålder!! Men jag behöver hjälp med hyran så för mej får han läsa vad han vill.
– Känns lite tveksamt att ge dig ett kampanjpris idag. Erbjudandet är enbart avsett för singlar.

Just där känner jag nog att mitt experiment är slutfört och glatt kan konstatera att dom följer vissa regler. Jag gillar sånt. Har man sagt singlar så ska det va singlar.

Så jag tar stoiskt tag i kartongen med en elektrisk grill och bär den tillbaka till hyllan. Faktiskt glad, för vad ska jag med en grill till?

I övrigt kan jag konstatera att jag ligger efter när det gäller matintaget. En upplysning som förmodligen ingen kan tro om dom sett mej. Men i dagens tidning stod att en dietist på pensionärsmöte hade berättat att man ska äta tre mål om dagen + mellanmål och kvällsmål. Och igår var jag på föreläsning med Nisse Simonsson och han berättade att man, för att undvika stress, ska lägga allt åt sidan som man inte kommer att grämas över om en dag eller en vecka. Man ska inte sura och gräma sig alls faktiskt, utan vara positiv över en ny dag och en annalkande tråkig vinter. Sånt går inte att påverka, det är lika bra att man är glad.

Så idag är jag jätteglad att jag kan gå på gymmet och att jag har fyra härliga måltider kvar! Ha så roligt ni också!

 

 

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *