Listan är här…

Så kom den äntligen! Listan. Med nyorden. Som vanligt har de flesta gått mej spårlöst förbi, för vem har nånsin hört talas om Bokashi (metod där matavfall komposteras genom fermentering ???!!!) eller Digifysik, fast när jag läser på just det ordet så kan ordet stundtals inbegripa nätläkare. Och det har jag hört talas om. Senast på en lokalrevy när glesbygdsmannen skulle ringa upp doktorn och visa alla möjliga kroppsdelar i telefonen. Ni fattar…

Nej det enda jag kommer att ha nytta av är Lårskav (hudirritation mellan låren). Lårskav för mej uppkommer nämligen när jag har ett par strumpbyxor som inte håller sig uppe i midjan utan åker ner. Då blir det lårskav. Mitt förhållande till just strumpbyxor torde vara känt. Ära vare sommaren när man kan gå barbent och Oära vare hösten då man måste börja med strumpbyxor.

Jag skulle faktiskt kunna drabbas av Ögonkramp (för mycket skärmtid på mobilen) eftersom jag hittat ett jätteroligt spel, som  är ett slags patiens. Jag spelar och spelar ända tills jag har slut på liv och får uppmaningen att jag ska köpa loss några, men se där går gränsen. Jag spelar inte om pengar på nätet… det ska ingen komma och säga. Mina nöjen är helt oskyldiga och bara hobbyiga.

Annars är det prima liv. Ute strålar solen från en molnfri himmel. Tyvärr tyvärr har nästan all snö försvunnit och min närvaro på gator och torg är minimal pga halkrisken. Jag går som en som har lårskav helt klart.

Dagen bör därför bli av det lugna slaget. Kanske vilar jag mej i form tills det blir ett nytt fantastiskt år. Kanske tränar jag på att säga och skriva 2019, det blir svårare och svårare att lära sig nya saker eller hur? Och kanske drömmer jag och är glad över att jag nästa år ska få fylla år igen. Man ska vara glad åt sånt!

Tja!

 

Publicerat av

barbro

En kommentar till “Listan är här…”

  1. Du behöver inte vara rädd för att halka. Det är ordentligt sandat överallt, inte en strimma is att åka spark på. Så vi som vill ta sparken till parken kommer inte fram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *