Vad hände med dress-coden?

Besviken blev jag.

Först var jag så glad när han tillsattes. Den svenske överbefälhavaren. När han stod där i sin mörkblå uniform och alla tecknen glimmade och glittrade på den härligt långa och breda bröstkorgen. Han skulle passa in i vilka krigszoner som helst och bara genom sin uppenbarelse kunnat skrämma vettet ur både fotsoldater och gevärsskyttar.

Men så igår. På Freds- eller heter det Krigs- konferensen i Sälen? Då står karln där i kamouflagekläder… Vad är det som händer? Ville han inte synas? Var han rädd? Skulle han verka ledig och avslappnad? Frågorna hopar sig. Jag kanske skriver till hans etik-press-sekreterare/stylist och påpekar olämpligheten i denna klädsel. Vem ska jag nu se upp till?

Men idag är det i alla fall Tulpanens dag. Jag tycker dom är finast just när dom kommit hem från affären. Då står dom där i fina små knoppar och man kan bara vänta och förundras över att snart, snart blommar löken. Tyvärr brukar den glädjen vara väldigt snabbt överstånden så jag väntar med mitt inköp någon dag till så kanske jag kan glädjas över den knopp som brister framåt fredan.

Och idag är det ju tisdag… Yippie!

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *