Idag blir det en rolig dag…

Igår var jag både sur och less. Jag blir tokig på halkan. Bestämde mej ändå för en tur ner på stan, självklart i bil tills jag nådde förhoppningsvis sandade Prästgatan. Glad i hågen med sinnet fritt och inställt på att vad som helst kunde hända under min bläddringstur bland galgar och bokhyllor. Men tji, det fanns inte en enda plats i parkeringshuset och eftersom vägen dit nerför alla gränder kändes minst sagt vinglig och snorhal så var det inte annat att göra än att vända hemåt igen. Jag hade ingen tanke på att parkera en bit bort och halka neröver.

Trist trist… Det blev en dag i soffan .. igen. Och jag gjorde faktiskt inte ett smack förutom att spela på mina kortspel på mobilen. Kul ibland men inte en hel eftermiddag. Visserligen startade jag en omgång Wordfeud med en sen länge svalnad spelkompis och det var riktigt kul … förmodligen berodde det på att jag vann första omgången. Men nu vill hon spela en till och då … hjälp! Fast jag tror faktiskt att jag i takt med stigande ålder (härom veckan) har blivit en annan person. En fiin människa som unnar andra att vinna….

Men idag är en annan dag. Jag städar. Med liv och lust. Jag har till och med putsat fönster i vardagsrummet, bara på insidan, och visst jag tycker också att det är larvigt, men det kändes så roligt. Och jag grep mig an alla sladdar bakom TV:n och försökte torka dom, vilket inte är helt lätt, dom är så bjångliga. Länge ville jag tro att dom inte var svarta, som dom flesta sladdar ändå är, utan tillverkade grå. Det var dom inte..

Och jag har bytt gardiner och färg på kuddarna. Vilken tur att jag har så många kuddar i förrådet. När jag ska ändra nåt så är det bara att knalla ner och hitta nåt lämpligt. Man kan ha begär på värre saker än kuddar…

Och inte nog med detta. Snart ska jag se ÖFK vinna över Karlstad i Svenska Cupen. Vilken lördag det här kommer att bli! Ha så roligt ni också!

Publicerat av

4 reaktioner till “Idag blir det en rolig dag…”

    1. Nej såklart behöver man inte det. Men samtidigt, om lusten infinner sig vid högst sporadiska tillfällen,
      då gäller det att sätta fart…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *