Härliga Östersund!

Va roligt vi haft med VM i Skidskytte. Tänk att få se alla världsstjärnor live och  att kunna gå omkring på stan och sitta på caféer och smyglyssna på andra språk. Att få se hur folk från alla länder vandrar omkring med sina färgglada hattar och ovanliga flaggor i ryggsäcken. Det har varit fantastiskt roligt!

Och nu stundar en annan väldigt rolig sak. Allsvenskan börjar snart. Nu vill jag bara läsa om hur spelarna mår, vad dom tror om motståndet och hur många som är spelklara. Tyvärr både läser och hör jag mer om saker som kan drabba ÖFK om si eller så  inträffar. Och kanske är jag helt enkelt dum i huvudet, men när jag läser om ena markavtalet och luftfakturan efter den andra så tappar jag tråden, tänker ”har jag inte läst det där förut?”. Jag har helt enkelt svårt att hänga med. Så jag väljer att förlita mej på den expertis som finns i våra svenska domstolar och låter dom avgöra vad som är rätt eller fel.

Och jag längtar till att få se vårt lag i Allsvenskan. Även där får jag chans att se meriterade och duktiga fotbollsspelare  som gör fantastiska mål och roliga passningar. Och jag får uttrycka både glädje och sorg ”Jaaa!” ”Jäklar också, va nära!” ”Men nästa gång!” ”Tänk att vi vann!”

Och den 7 april på första hemmamatchen då står vi där med halsdukarna i högsta hugg. Vi bryr oss inte ett dugg om ifall Hörnsparken är högt värderad eller inte. Nej, vi sjunger med rörd-röda ögon och skrovlig röst:

Dej vill vi ha med om du tror på det här
Vem du än är om du tror på det här
Sida vid sida vi lyfter det här
Fjällen är fond till det här

Frågor på det?

Publicerat av

barbro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *