Bruna ben

Det skulle bli fest i bostadsrättsföreningen. Vårfest kan man tro när vi har hunnit till maj månad. Vad har jag på mej?

Jag har en fin blommig klänning, den vore det väl roligt att få ta fram igen. Men herregud, vita ben…. strumpor känns helt fel till en sommarklänning. Såklart gick jag på Apoteket för att inhandla Brun utan sol.

När jag rådfrågade den kunniga personalen om vilken sorts kräm jag skulle ta sa hon att det berodde på. Den ena var liksom lite mer långverkande, den fick man smöra på flera gånger för att man skulle märka något. Men den andra däremot, den visade resultat direkt. Självklart tog jag snabb-krämen, festen är ju om två dar.

Och jag smorde och smorde, två kvällar och mina ben såg faktiskt riktigt solbruna ut. Och jag förstår vad ni tänker, ni tror att jag ska skriva om hur många ränder och kanter det blev. Men otroligt nog gick det inte att hitta en enda rand eller ros, det var helt jämnt utsmetat. Första gången jag lyckats med det kan jag säga.

Så då provade jag klänningen till bena. Men va f-n har hänt med bena i vinter. Dom ser inte bra ut. Gropiga, tjocka och rynkiga. Knäna ska vi inte prata om. Jag får ta en lång kjol istället. Tack för det besväret!

Men det blir en rolig kväll ändå. Kan ju vara skönt att ha nåt runt bena ifall det drar nånstans…. Trevlig lördag på er också!

Publicerat av

En kommentar till “Bruna ben”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *