Den är här nu …

Så kom den bara. In genom ett hål i väggen. FIBERN…. Som jag har väntat… På att

kunna googla det svåra ordet på Veckans kryss, vem kan ha koll på vad en radiofigur skapad av Rolf och Alexander Becker heter?
(Han heter Dickie Dick Dickens). Omöjligt att klara utan hjälp.

eller som nu när jag inte hade några marinad-påsar och snart strömmar gästerna in. Googla och gör en egen marinad. Lätt som en plätt.

läsa mejl och framför allt svara på mejl.

skriva blogg… håll i er, jag kommer att ha sjuukt mycket tid över till att blogga nu.

och så kan jag spela på mobilen. Jag har tre spel som jag kör varje dag, inget är med pengar utan man samlar poäng och jag ”leker” som vanligt att jag har
452 358 kr på mitt Gin Rummy-spel. Stundligen och dagligen kommer frågan om jag inte vill satsa en slant. Men icke… jag spelar gratis så de så.

Se på Netflix och Play nätterna igenom.

Ja det är så härligt så det är inte klokt. Fast det får förstås inte gå ut över mitt vanliga arbete här på gården.

Som t ex min Lingonodling. Jag har planerat att den ska vara färdig för skörd den dagen då jag inte orkar gå bakom huset och hämta mina lingon. Då ska jag sätta mej på en stol (fast hur ska jag  nå ner? tänkte inte på det!), nåja en låg stol eller också får jag åla mej fram till bären. Där kan jag fånga dom utan att lämna tomten. Det ser inte så hoppfullt ut just nu, det kan jag hålla med om. Men jag tror stenhårt på idén, jag ska bara ta bort oönskade rönn- och björkskott och andra mindre önskade bladväxter. Jag pinnar på med detta.

Annat som jag pinnar på med…. Himmel och plättar va mycket kvistar och pinnar det finns på min tomt. Jag plockar varje dag.

Och dagarna dom går och går. Rätt som det är har klockan blivit 4 och man är helt enkelt tvungen att svalka sej med ett glas rosévin. Och idag ska jag till Fugelsta på teater. Vad jag har det bra!

Härlig lördag på er också!

Publicerat av

3 reaktioner till “Den är här nu …”

  1. Varför inte sätta lingonris i pallkragar med rejält körutrymme runt. Ett tips bara. Ha en skön helg o hälsa den andra personen i familjen. 🍷🍷

  2. O, så roligt att kunna läsa din blogg ( och få öfsjönyheter!) även på sommaren!
    Nu har jag ju ett eget sommarviste, som jag älskar, men barndomens paradis känns i både kropp och själ!
    Jag minns väl badhuset, när man blev skrubbad på ryggen av tant Amanda ( det var väl så hon hette?) Hon tyckte jag hade ”så lång rygg”,minns jag och det var jag lite mallig för!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *