Viktig information!

I år på Mors Dag förärades jag en prenumeration på tidningen M-Magasin. Det var väldigt snällt och bra, själv står jag stundtals och tummar på nån veckotidning, tänker att det kunde väl vara kul att läsa lite skvaller, men just när jag ska slå till så kollar jag på priset, och plötsligt blir jag snål. Nästan 50 kr för en tidning när jag kan köpa en hel pocketbok för ca 80 kr. Men såklart om man får en så ..

Just den här tidningen är för kvinnor 50-60 och uppåt och där platsar man ju länge. Och i just det här numret finns ovärderlig information att hämta: ”Bästa sätten att strama upp halsen – utan lyft!” Visst låter det fantastiskt. Och nu ska ni som inte har nån tidning få ta del av dessa fantastiska tips:

  1.  Halskräm … tror jag inte ett dugg på. Skulle inte funka för mej för jag glömmer alltid att smörja in halsen… är det kanske därför som det blivit så många halsar på mej plötsligt?
  2. Dermapen – tunna nålar som sticks in på önskat ställe… det kunde man tydligen inte göra själv, annars har jag många knappnålar som jag skulle kunna använda
  3. Fractora forma – radiovågsbehandling… den var ganska billig dessutom – 12000 för tre behandlingar! Då köper jag hellre vingar för pengarna. Och här har dom skrivit Före och Efter. Före: Åren har satt sina spår (jojo), Efter: Betydligt mer uppstramad hud… smart, verkar svårt att mäta, tomma löften med andra ord.
  4. Trådlyft ….kirurgiska trådar…. inga kommentarer
  5. TCA-peeling… men då kan man fjälla ordentligt en vecka efteråt.

Vad är det här? Jag orkar knappt läsa klart … men just när jag ska bläddra vidare står det längst ner: KNYT EN SCARF!!! Vilket jäkla bra tips. Värt en hel prenumeration bara det. Scarfsar har jag som bekant några tiotal av så det blir billigt och bra och det bästa är att när jag är hemma och ingen ser mej kan jag halsa på som jag vill, rynkig och stygg.

Jag är säker på att jag i denna tidning kommer att hitta en massa hokuspokus för oss arma kvinnor som inte ser ut som vi gjorde.

Idag är det ett obönhörligt härligt väder. Jag kokar potatis och ska ta med den och matjesill till stranden. Det blir kanon…. Och jag ska bada idag också! Ha så härligt ni också!

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *