Fantastisk forskning …

En helt oemotståndlig artikel som jag såklart inte kan låta bli att applicera på mej själv och såklart måste kommentera.

I Canada har man i en forskningsstudie kommit fram till att 1-2 glas vin om dagen faktiskt kan ersätta 1 timmes träning. Nu när jag ska kolla om det verkligen var 1 timmes träning så hittar jag inte artikeln??? Var kan den vara? Nåja, jag har i alla fall läst den och 1 eller 2 timmar var väl detsamma.

Jag kan riktigt se mej själv hur jag vänder andra sidan till när klockan klämtar och mina kompisar ger sig i väg på en träningsomgång. Då ligger jag där och tänker att ”vänta bara”…. För det var så att man skulle dricka dom två glasen på kvällen, annars var det ingen mening. Absolut inget problem, jag väntar så gärna.

Och sen läste jag (va mycket tok man kan läsa överallt) ”Om du letar efter personen som ska förändra ditt liv, se dej själv i spegeln! SKULLE INTE TRO DET!

Idag är det torsdag – SIMMA LUGNT!

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *