Härligt med presenter

Det är faktiskt kul att fylla år. Och att fylla jämnt är ännu kuligare. Då får man så fina presenter. I helgen inkasserade jag en av dom, nämligen en resa till Paris med två av mina döttrar. Snart väntar nya prisutdelningar, med tredje dottern. Vi ska på konsert både en och två gånger. Härligt att man kan dra ut på paketöppningen, typ fira hela året.

Paris var förstås fantastiskt. God mat, gott vin och strålande väder. Vi har gått och stått och åkt och druckit och ätit och sett och njutit och skrattat. Det tråkigaste med att resa är när man ska berätta om hur fantastiskt det var så ser man direkt att den man pratar med inte förstår hur det var ”egentligen”. Dom nickar instämmande men dom fattar liksom inte själva grejen.

Men idag när klockan närmade sig tre och jag inte såg nåt som helst tecken till vare sig sniglar eller champagne så insåg jag att nu är det vardag som gäller.
Så idag har jag gnott och putsat fönster och i ett infall fick jag för mej att jag måste ha blågröna gardiner…. Hur kan man bara komma på en sån sak? Sagt och gjort, ner på stan och shoppade. Pust! Mätt och fållat och strukit och putsat fönster. Så nu är det höstigt här hemma. Ikväll kommer ljuspunkterna att flämta och glimma och glittra både här och där. Det blir mysigt det också!

Den andre personen i hushållet har haft en ljuvlig och lugn helg och idag ser man man hur han tänker ”Herregud, var det så här det var?”.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *