Äntligen inne!

”När fan blir gammal blir han religiös”, finns det ett gammalt ordspråk som heter. Nu har jag ett nytt: ”När jag blev gammal blev jag inne”…. Det var ju på tiden kan man säga.

Men faktum är att idag hamnade jag framför TV:n på förmiddan. Något som jag normalt inte gör eftersom jag inser att mitt TV-tittande i så fall skulle ta alldeles för mycket tid till förmån för andra viktiga saker som jag ska göra under dagen (hihi). Det räcker att jag sitter hela kvällarna.

Men så i morse, när jag passerade bildrutan, såg jag en jättesöt tjej som var hos frisören. Det har tydligen varit nån frisörtävling av stora mått. Hon var enormt söt. Håret var blont och snaggat och sen hade frisören gjort som vägar i huvudet, raka linjer som skulle föreställa nåt, jag tror hon nämnde isberg…. KAN ha hört fel! Och sen fyllde man i ”vägarna” med mörkare färg.

Och såklart fanns där en som sminkade modellen också. Och då hade hon lagt in FRÄKNAR. Ni fattar!! Supercoolt tyckte alla närvarande i studion. Jag säger bara … som jag kämpade med fräknar när jag var ung. Jag la på gurkskivor, undvek att sola, smetade på massor med brunkräm (jag veeet att det heter foundation), men icke, dom syntes för mycket. Nu har dom blivit större kan jag säga, nu talar vi inte om prickar utan o hela stråk av bruna färger. Man skulle kunna säga att jag ser ut som en snabb skiss av uralbergen i ansiktet. Mycket brunt och väldigt många fläckar och väldigt lite plats däremellan.

Men eftersom jag blev så glad att jag mina fräknar äntligen var inne, så tog jag hand om tomten ute. Den är cirka 1 meter bred och några fler lång. Tacksamt objekt. Och så köpte jag en fin kruka med ljung.

Höst ute, höst inne, sol i hjärtat sol i sinne!

Publicerat av

barbro

2 reaktioner till “Äntligen inne!”

 1. Jag har också fläckar i ansiktet, en del kallar det för gravrost. Ja ja inte är det kul att bli gammal men vad ska man göra. Alternativet är att vara död.
  Idag är det i alla fall fint väder och jag har legat under björken i solen och läst en bok. Kanske sista dagen man kan sitta ute i solen

  1. Gravrost, men det lät inte kul. Både syrran och jag har likadana fläckar
   och på samma ställen dessutom. Och jag tror att mamma också var ”fläckig”.
   Men som du säger, vad gör väl det?

   Vi stängde i Övsjö förra torsdagen och det är skönt att krypa in i lägenheten
   igen. Var sak har sin tid så är det bara!

   Fortsätt ha det bra på ditt lilla ställe i världen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *