På topp

Jag hade kunnat spara in gym-besöket. Pulsen var på topp redan när jag vaknade.. väldigt sent! Snabb som en elefant stapplade jag (jag stapplar alltid på morgonen) ut i badrummet och trängde på mej mina slimmade träningskläder. Slängde i mej frukost och tittade ut.


Helt vitt ute och det, ja inte precis vräker ner, men ändå ¨det pinnar på, vita flingor och på marken har dom lagt sej dom rackarna. Usch… vill inte!
Nu är det bråttom. Kan inte gå till gymmet i ”små-tränings-skorna”, dom är inte små men dom är nätta och lätta och har härliga tunna sulor. Iväg till förrådet i ett annat hus för att hämta upp vinter-dito. Måste ha överdragsbyxor, mössa, vantar. Skit, jag ska på lunch sen och hade inte tänkt tvätta håret men nu om jag ska ha mössa…. Skit.

Vid det här laget är puls och hjärtfrekvens på topp. Men jag bangar inte för en sån sak. Gym-passet ska genomföras till varje pris. Vem är väl jag som skulle sumpa en sån chans till välmående och ett förmodat längre liv?

Tänker positiva tankar, att när jag kommer hem från lunchen, kan jag lägga mej raklång och bara viiiila mej hela eftermiddan och kvällen. Om vädret fortsätter så här så blir det dessutom under filten. Because I´m worth it!

Ha en härlig dag ni med!

Publicerat av

barbro

En kommentar till “På topp”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *