Måste testas…


Snäll-Grannen ger mig understundom en hög med smaskiga tidningar. Svensk Damtidning är mumma om man vill följa med det senaste i ”branschen”. Mest är det kungahusen som skärskådas och ibland bläddrar jag raskt över bilderna på nåt bröllop i Belgien där en systerdotter till hon som var kusin till systern till Albert har gift sej. Min kunskap om Belgien slutade med Albert och Paula (hette hon verkligen så?).

Men mest handlar det förstås om vårt kungahus och det är onekligen en bedrift att vecka ut och in fantisera om vad man tror försiggår mellan svägerskorna Sofia och Madeleine, eller vad man tror om Chris lämplighet som prinsessmake. Kronprinsessan med familj undgår förvånande nog all negativ granskning.

Britterna är påpassade. Mest är det nu prins Harry och hans skådespelande fru. Dom står inte högt i kurs, kan jag berätta. Det senaste som totalt skämt ut prinsen och som heeeela engelska folket förfasar sig över är att han på senaste tiden
HAR STÄNGT SIN BILDÖRR SJÄLV!!!
Ni fattar! Hur kan han? Det ska ju en annan person ordna, en som är särskilt utsedd för detta!

Tanken kittlar. Jag tänker (det här är en annan sak som jag kommit på… Nu säger inte folk ”jag tror” längre utan ”jag tänker”, vilket onekligen låter mer sofistikerat och intelligent?). Jag tänker alltså att det här skulle vara en fin liten uppgift för den andre personen i hushållet. Medan jag med ett elegant kliv kravlar mej ut ur bilen, grabbar handväskan (för den vill han väl inte bära?) och glider in mot ytter-dörren så hör jag i bakgrund en bildörr falla… SMACK!

Härlig fredag ni också!

Publicerat av

barbro

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *