Dan före dan ..

Jodå, nu börjar det kännas. Skinkan provsmakades igår kväll och sillen och strömmen ligger i sin lag. Jag har handlat nästan varje dag och igår skulle jag köpa mjölk, bara mjölk. När jag kom hem och skulle lägga en maffig dillkvist på strömmingen så såg jag att jag inte hade nån dill, bara persilja, flera paket …. Kan man inte bli tokig för mindre? Nu får jag ge mig iväg idag igen.

Och sen kom jag på ett annat problem – vad vi ska äta alla andra dagar som inte är julmatsdagar. Luncher, middagar – frågorna–hopar sig?

Skit samma, snart kommer yngsta dottern med tåget och i morgon kommer mellandottern med familj hit och fikar och sen åker vi till dom. För i morgon är det Julafton. Och det ska bli så himla mysigt alltihopa.
Och mellan varven ska jag bara ligga i soffan och titta på nån mysig julfilm och käka godis… Hoppas ni får det mysigt också!

Publicerat av

2 reaktioner till “Dan före dan ..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *