Summering

Nu är det summering av gamla året som gäller. Fast vad ska man summera när man inte kommer ihåg nåt. Det hände säkert en massa bra och mindre bra saker men nu när jag sitter här med fingrarna beredda så vill inga minnen infinna sig.

FÖRUTOM – att jag fyllde 70 år. Det var väldigt roligt både att fylla och att fira. Det minns jag faktiskt, men nu i januari kan man ju misstänka att det inte blir lika roligt, snart är jag ju definitivt över 70, ett obestridligt faktum och jag ska såklart bara vara glad över det också, om man betänker alternativet. Men det låter mycket!

I fjol fick jag en 3-årsdagbok i julklapp. Det blir ju skitbra för nu när jag ska börja skriva på år 2 så kommer jag förstås att läsa om allt som hände förra året. Jag kanske kan summera ett år bakåt i tiden?

I år fick jag en julklapp som jag bestämde mej för att testa idag. Enligt uppgift skulle den ge min hy glow (antar att det betyder lyster) samt att det var en massa ord om anti-age och gud vet allt. Ja eftersom jag ska på nyårsfest ikväll och gärna vill skina så sprättade jag förpackningen.

Som ni förstår så fick jag problem direkt. Munnen utgick jag från att det var den till höger, men såna där ögon ??? Jag läste och läste och funderade och vände och vred tills jag kom på

att den var dubbelvikt. Jamen då så. Plötsligt var allting solklart. På med masken i 15 minuter och jag är absolut säker på att jag kommer att skimra ikväll???

Jag önskar er alla en skimrande kväll och en förhoppning om ett härligt nästa år!

 

Publicerat av

2 reaktioner till “Summering”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *