MEN VEEEET NI…

… jag har fått en ny stor och betydelsefull följare på min blogg. Döm om min förvåning när jag läste vad Daniel från Telia Kundservice skrivit till mej:

Kära Barbro!
Vi på Telia är så glada att du använder våra tjänster. Och jag ser ju att du är en av våra bästa och mest värdefulla kunder. Du har ju samlat alla dina affärer hos oss, mobilen, bredbandet och den fasta telefonin. Det är vi tacksamma för!

Det var ju tråkigt att du fick vänta i en kö men jag försäkrar att detta säkert var en olyckshändelse. Om du istället hade ringt mellan 1615 och 1630 så hade du garanterat kommit fram direkt. Oss emellan sagt så är det just den tiden då folk som jobbar är på väg hem från dagens långa slit och då har dom inte tid att ringa till oss. Ett tips alltså!

Som en av våra storkunder vill vi såklart premiera dej och lovar därför att vi ska se över dina villkor med förhoppning att vi snart kan presentera en lojalitetspremie som du garanterat kommer att bli mer än nöjd med.

Vi på Telia önskar dej allt gott och hoppas få höra ifrån dej igen, fast då helst inte för att informera oss om att fel begåtts utan bara för att tala om hur bra vi är för dej!
Ha en underbar dag Barbro!

SKOJAR BARA…..

Så här skrev han:
Hej Barbro!
Ja, det finns ju fördelar och nackdelar med att behöva vänta i en kö. 😅 Jag hoppas i alla fall att du lyckades nå oss och att problemet löste sig. 😇
Skulle det vara något mer så finns vi även på Facebook och Twitter. Det är bara att skicka i väg ett DM/Twitter eller PM/Facebook så svarar vi jättegärna. 🤗
Ha en superfin dag!
Med vänliga hälsningar
Daniel, Telia Kundservice

Men visst var det gulligt med alla mojisarna….Och visst var det fantastiskt att han snappat upp mitt inlägg. Man häpnar!

Nu jädrar i min låda är det vrålsol ute… och jag som hade tänkt städa bland mina böcker, det var nån som sa att det kunde finnas damm mellan sidorna (eller var det plack mellan tänderna?)… man kan inte komma ihåg allt man hör.

Oavsett det så ger jag mig ut i stora vida världen, avstår från att bläddra i något som helst som finns i mitt ”Bibliotek” och om jag har tur kommer Fredagsmyset att infalla väldigt tidigt nu när det är så härligt ute.

Härlig fredag på er!

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *