Hemska tider

 

Nu är det inte gott att vara. Det är hemskt, farligt, tråkigt, oroväckande och ofattbart alltihop.

Så vad skriver man i en blogg som brukar vara raljerande, påhittande, roligförsökande och till intet nyttande? Man skriver nog ingenting alls känns det.

Jag försöker leva mej in i tanken på dagar ut och dagar in. Där inga aktiviteter utanför hemmet förekommer. Där väldigt få kontakter genomförs. Där jag försöker ta in all information utan att bli sjukt orolig.  Där jag intalar mej själv att min rossliga hals bara är en vanlig förkylning. Där jag hör den andre personen i hushållet skrällhosta (det gör han alltid när han är lite förkyld) och jag inte grips av panik.

Men… Där jag är glad att familj och vänner verkar friska. Där jag har ett abonnemang på Netflix. Där jag har beställt hem garn och två julbonader som jag kan pyssla med. Där jag var på bokrean förra veckan och har 4 tjocka böcker att läsa.

Vad är det för synd om mej? Var rädda om er därute!

Publicerat av

barbro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *