Rapport dag 3

Man ska komma ihåg att planer är planer. Dom går att ändra. Planen igår kväll var att jag, när jag nu ändå hade kommit in i ”bak-mood” skulle fortsätta idag med att baka bullar.

Tyvärr blev brödet igår helt misslyckat. Ja kanske inte helt, man kan faktiskt få tag i några ätliga skivor på ytterkanterna men längst in är det ogräddat trots en gräddtid som var längre än …


Snäll-Grannen som hade blivit lovad en härlig limpa, var just snäll och sa att han kunde ju steka skivorna, kanske lägga på nåt gott och gratinera dom i ugnen. Bra tänkt!  Pigg-Grannen, som bara är 66, ringde idag och sa att hon tyckte dom var goda, hennes var det minsann inget fel på. Nehej, då var det väl bara mina som blev konstiga.

Men på förekommen anledning och för att jag inte ska gripas av missmod, gör jag en paus idag och tar bullbaket i morgon. Bullar brukar jag aldrig misslyckas med.
Idag blir därför planen att jag ska ta en liten promenad i det härliga vädret. Men innan dess en lätt städning på förmiddan och tankarna vid en dammtrasa går åt samma tydliga håll. När kan man börja ha fredagsmys?

Fördel med att befinna sig i karantän: Man kan läsa tidningen på sängen hur länge som helst utan att få då dåligt samvete. Det haster icke….

Nackdel med att befinna sig i karantän: Det är så himla härligt att gå i mysbyxor hela dagarna. Fast när jag tänker efter så kanske inte det direkt är nån nackdel….

Nu stundar bråda tider… fredan är här!

Publicerat av

barbro

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *