Rapport dag 5

Idag är det söndag = vilodag. Planen är därför denna:

Jag ska irra runt på olika stationer och göra en insats här eller där. Vantar behövs alltid, snart är det vinter… nej nu tog jag väl i?, korsord ska lösas, tankar ska tänkas, böcker ska läsas och njutas av och fiskarna i havet är fortfarande oinplacerade i sitt sammanhang. Idag kanske jag ägnar mej åt att med små olika bitar utforma en jättefin havssköldpadda med massor av fläckiga stråk och prickar som ser väldigt likadana ut bit för bit.

Alla dagar sitter jag här med en tår i ögat och en klump i halsen. När jag hör på TV om hur folk har det i hela vida världen, hur folk finner nya idéer och göromål, hur folk stöttar varandra och framför allt hur dom fantastiska människorna som jobbar inom sjukvården har det och kommer att få det. Ingen avundsvärd situation.

Och det enda jag behöver göra är att hålla mej hemma och undvika sociala kontakter??? Va!! Hur kan det vara jobbigt för mej?

Igår var vi 4 st som applåderade kl 2000.

Publicerat av

barbro

2 reaktioner till “Rapport dag 5”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *