Det hade jag inte tänkt på

JUST JA… det hade jag glömt. Det är ju Stilla Veckan nu. Aldrig har väl så många anpassat sina liv till rekommendationer från Bibeln. Och jag tänker på så många andra saker som passar så bra just nu…Stilla flyter Don, Stilla Natt, Ligg Still, Stilla din hunger… ja det finns många härliga citat som man kan leka att man lever efter.

Stilla och stilla … idag jädrar i min låda drar det igång.
1.Jag ska lägga in sill – löjligt för två personer, kunde ha satt ett kryss i ”Kryddsill” på min nota

2.Jag ska baka en kaka – varför/varför inte, frågorna haglar

3.Jag ska plantera – när jag inte vågade beställa fröpåsar från Maxi så beställde jag en låda som ska vattna och blomstra alldeles av sig själv. Med följde två knular som jag ska lägga i vatten, efter ett tag blir dom till härlig mull och i den ska jag sprida ut en lllliiiiiiiten påse med basilikafrö och en liiiiiiiiten påse med persiljefrö. Sen ska lådan stå både osoligt och soligt och sen har jag början på en köksträdgård (fan trot!)

4. Jag har rätt mycket att stå i när det gäller att planera menyer. Oss emellan sagt så är det helt blankt i skallen när jag ska tänka ut vad vi ska äta. Mat finns, det är inspirationen som saknas… och vad har man till? Såser? Röror? Allt har suddats ut. Helst skulle jag köra makaroner och korv ikväll, det är i alla fall väldigt okomplicerat och något som jag absolut har ingredienser till… men såklart inte. Så gör man inte på självaste Skärtorsdagen. Klockan är ju bara halv tio så innan sex lär jag väl komma på nåt.

5. I will go out… Igår hann jag inte. Det var så stökigt här hihi, och när jag äntligen blev klar med alla mina göromål så började det regna/snöa. Brrr! Bestämde mej för att gå en annan dag, det haster icke.

5. Roman i ÖP, måste läsas varje dag – fast det går väldigt fort. Räknar med att hinna klart mellan varven, jag har en stickning på gång också.

5. Sy ett ben. Jo det är sant. Jag har beställt hem julbonader, flera stycken, och nu har jag börjat på den ena. Efter att ha utformat en katt som är enorm och mer liknar ett nötkreatur misstänker jag att Tomten blir jättestor, med skostorlek minst 54. Han drar på en kälke och på den ligger en julgran. Jag gruvar mej redan nu för när jag ska börja sy barren. Hur många barr finns det inte på en gran? Och i alla mönster så envisas dom med att det ska vara flera flera grönfärger. Så ser väl inte granar ut? Dom är väl väldigt enfärgade som jag minns det.

6. En mordhistoria måste få ett slut. Där lägger jag nog en och annan halvtimme på att få reda på vem som är mördaren. Jag är inte så väldans förtjust i deckare eftersom jag tycker att det är väldigt spännande väldigt länge. Intrigerna och bevisen haglar. Men när det kommer till upplösningen av historien, som jag anser ska komma i sista kapitlet, då är det som att dom inte orkar längre. Då faller allt platt och mördaren kan vara precis vem som helst, och det kan vara hur ologiskt som helst.

7. Sen är det kväll och jag är förmodligen jättetrött efter en ansträngande dag.
Ja ni fattar. Skönt att det snart är helg så man får pusta ut. PÅSK PÅ ER!

Publicerat av

2 reaktioner till “Det hade jag inte tänkt på”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *