Idag händer det …

Idag har jag duschat länge. Tvättat håret. Smörjt in heeeela min torra fnöskiga och omfångsrika kropp med väldoftande oljor. Sminkat mej, inte bara ögonfransarna utan hela kittet, ögonskugga i två färger, ögonbrynen har jag gjort så svarta som jag vågade och försökt rita dit en linje där det inte finns så många hårstrån, foundation så nu ser jag inte ut som en fläckig vit alpakka utan mer som en som vistats ute i solen timvis och fått massor av ”fin” färg. Läpparna lyser vällldigt röda.

Jag har valt kläder med omsorg, fast det blev svart idag också. Konstigt nog så har jag svårt att klä på mej nåt vettigt på dagarna. Oftast hemfaller jag åt mysbyxor – där ser man, tur att jag köpte så många såna under en period (det är värre med alla halsdukar som jag handlade när jag inte kunde hitta på nåt annat, när ska jag använda dom?, känns lite varmt att vira en sån där jättelång runt halsen när man bara ska förflytta sig från kök till soffa).

Jag har tagit på mej ringarna vilket har känts helt onödigt innan.

Jag sitter här och inväntar tiden. För jag har nämligen en sak som jag ska göra idag…..
Lugn bara lugn, jag har förstås kollat hur det ska gå till i mitt tillstånd. Har varit och läst på dörren att man bara ska sitta och vänta så kommer dom ut och hämtar.

Så, iförd plasthandskar och med antagande av en sluten min, kommer jag att sitta utanför BILPROVNINGEN om en kvart.
Hörs!

PS… På mitt förra inlägg hade jag 10 kommentarer, där alla utom en ville sälja på mej fotbollströjor. Vad får dom alltifrån?

 

Publicerat av

2 reaktioner till “Idag händer det …”

    1. Det gick bra. Fast en lite anmärkning på parkeringsbromsen = den som
      man aldrig använder. Det ska åtgärdas men ska sen bara visas upp,
      inte ombesiktas. Sådeså!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *