Jag drömmer om …

Till flydda dagar återgår min tanke än så gärna. Till dagar då jag satt här på Lantstället och drömde om prunkande rabatter, svällande pallkragar och jordgubbsskördar som räckte till mer än att stoppa en och annan i munnen.

Va löjligt… vad skulle det spela för roll hur mina rabatter ser ut? Nu drömmer jag om helt andra saker.

Jag drömmer om att jag åker in till stan, slänger i en tvättmaskin och trippar ner till Centrum. Där bläddrar jag omkring på klädstängerna, tittar och känner och funderar om jag verkligen inte behöver en kjol till? Sen har jag stämt träff med en kompis på ett fik och där sitter vi och pratar hur länge som helst och vi har det så mysigt.

Och sen på kvällen har vi bokat bord på en restaurang. Det är tätt mellan borden så att man kan tjyvlyssna på vad dom andra säger. Man kan välja och vraka på menyn och när man bestämt och beställt får man ett glas vin som man kan sippa på under tiden. Och kanske får grannen in sin mat. Det luktar himmelskt och jag viskar ”Vad tog dom? Det där skulle jag också ha velat ha!” Men det gör ingenting, när jag får min mat så tycker jag att det är så gott och så härligt att slippa laga själv.

Och sen nästa dag åker jag tillbaka ut till landet och ut till fåglarne och då tycker jag dom kvittrar vackrare än dan innan och jag tycker att alla mina blommor är så fina och att jag har det så bra.

Jag drömmer också att jag en solig dag kallar till Sommarfest. Grannarna kommer, vi dricker bubbel, grillar, skrattar och pratar. Och sen frampå kvällen spelar vi kubb. Och det är så spännande så man skriker när motståndarnas kubbar rasar.

Vadå, man får väl drömma?

Publicerat av

barbro

En kommentar till “Jag drömmer om …”

  1. Men du Barbro, så rätt, så rätt❣️
    Minnen o drömmarna kan ingen ta ifrån en🌺🌺,
    Trevlig sommar, hoppas att solen o värmen kommer tillbaka🌸😎
    Kram
    Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *