Skvaller är härligt …

Ja jag säger då det … morsdagspresenten i form av Svensk Damtidning börjar nu ta slut. Men oj, vad man fått veta den här sommaren. Så roligt med lite skvaller…

Jag har t ex förstått att prinsessan Sofia numera är den mest klart lysande stjärnan i kungahuset, de som tillhör riskgruppen har väl ingen sett till sen i mars. Jo förresten, en person har det… hon mötte kungen och drottningen på en promenad bland Ölands ekklädda skogar. Dom var ute med hunden (precis som vanligt folk alltså) och hör och häpna … drottningen var klädd i en träningsoverall modell 1980, turkos och med en liten rosa keps. … och hon var så rar och trevlig.

Nej Sofia är den som syns och märks. Hon är numera kronprinsessans enda stöd i livet ??? Dom syns på en bergsknalle nånstans och det kan man ju förstå att S höll i V så att hon inte skulle dratta ner.

Annars har jag noterat att där det förut var kort från glada mingelfester och härliga vernissager i Stockholms innerstad numera är intet. Då kunde man ju få en hint om vem som var tillsammans med vem nu för tiden, nåt som man vanligtvis inte har en aaaning om…. vaaad hade hon på sig? Nu är det i Skåne man firar olika evenemang. Där räds man tydligen inga farsoter. Det är greven hit och slottsherren dit (dom har ofta röda byxor gubbarna) och deras tjusiga fruar är så där lagom ledigt klädda – en kavaj och förstås en Hermés-halsduk lite nonchalant knuten runt den raka och aristokratiska halsen. Man har förstås inte hört talas om en enda av dom. Måste i alla fall finns en herrans massa slott i Skåne.

Och sen på slutet blev det riktigt roligt. Då visade man två helsidor med bilder från Premiären på Skywalk med James Bond från 2012. Fantastiskt!

På bilden ser du stigen där jag dagligen synes vandra. Bärandes en hink som snabbt fylls med fina stora och goda blåbär. Jag är en riktig samlare jag.

Härlig onsdag på er!

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *