Det gör ingenting …

Det är faktiskt OK  ifall jag inte blir vaccinerad inom närmaste tiden. Vad gör väl det? Jag tycker det är bra att man nu släpper fram 65+ också, jag menar dom är ju yngre och förmodligen kan dom kanske bidra till samhället på nåt sätt. Dom kanske hamnar lite före oss i kön men det gör inget. Jag har väntat så länge så jag kan vänta lite till.

Och det är OK att viktiga yrkesgrupper går före oss. Jag väntar gärna. För faktum är att vi är ju så duktiga på att hålla oss undan så vi kan såklart göra det ett bra tag till.

Och det är OK att vi inte tillhör samhällets sköra längre. Dom som man till varje pris ville skydda snarast. Det är kanske inte så farligt för oss att bli sjuka som man trott.

Och det är OK att jag fick veta att vår vaccinationssamordnare minsann inte alls är bara vår. Han fördelar vaccin till flera andra länder. Jag funderar inte ett dugg på var han har sin främsta lojalitet. Och jag unnar verkligen Norge att dom också får ta del av hans beställningar. Dom är ju våra grannar och dom är så fina människor. Jag unnar dom allt gott.

Och det är OK att jag inte får veta ett enda knyst om hur vaccinationerna ska gå till i min region. Jag sitter likt Ferdinand och bidar min tid. Det kommer väl nåt så småningom. Och mej spelar det ingen roll om det blir att beställa tid eller att köa. Jag har tid med båda sakerna.

HJÄLLLLLP!         MIN IDENTITET ÄR KAPAD….

Det är en spökskrivare som agerar här!

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *