Glada torsdan

 

Himlen är blåare, solen är gulare. Dom vita snöfläckarna gör mig glad för under dom finns det brun och härlig jord med massor av löv att kratta. Det blåser friskt och ganska kallt, jag fryser ändå inte. Om jag klarade av det skulle jag definitivt göra hoppsasteg på gatan. Jag är så himla glaaad!

Jag har fått min första dos vaccin….

Och jag veeet att det inte är över och att jag ska vara försiktig ett tag till. Men det gör inget, det är jag van vid. Men jag ser fram emot att få se framåt. Jag kan börja längta och ägna mig åt vår- och sommarbestyr.

Och aldrig har väl så många varit så glada över ett så litet stick. Dom som man möter, som i och för sig är i samma ålder som mej, skrattar och ler och visar upp armen. För en vecka sen möttes vi i djup tystnad och med blicken koncentrerad på gruskornen. Det känns som att hela världen ler.

Och just idag väljer jag att inte höra på hur många som är sjuka just nu. Jag vet att det fortfarande är väldigt många. Men jag unnar mej att vara glad för en dag…

Så härliga, sköna, vackra och ljufliga torsdag… here I am!

 

Publicerat av

4 reaktioner till “Glada torsdan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *