Vårtrötthet ?

 

Jag har absolut hört talas om att man blir så trött på våren. Alltså inte trött på våren utan trött när det är vår. Som i så många andra fall, inte alltid i en positiv bemärkelse, är jag ett unikum. Jag är skitpigg. Vaknar varje morgon vid 0630 !!!! och ligger sen och snurrar och vrider mej medan klockan sakta sakta drar sig mot rätt tid. Skulle aldrig falla mej in att kliva upp före 0800, nej varde det mej fjärran. Jag håller ut.

Och under tiden sysslar min hjärna med både det ena och det andra. Mest ovidkommande saker. Idag var jag tvungen inse att jag inte hade några som helst planer. Alltså – tänk tänk tänk. ”Vad skulle du vilja göra, du pigga människa?”Och hjärnan svarade: ”Men herregud, du kan väl ta och putsa fönstren som du har tjatat om så länge” Och jag tänkte att ”gu va bra det gör jag”.

Så nu jag putsat fönster, bara på in- och utsidan, eftersom jag snart drar ut till landet ut till fåglarne-na.. Och det kändes så bra, jag blev faktiskt alldeles svettig, vilket jag räknar som mycket bra eftersom det är ett bevis på att jag har rört  mej i en något snabbare takt än vanligt,  att jag lever och att jag inte har feber.

Annat var det igår. När treveckors-strecket för min insprutning hade uppnåtts så var det full fart ner på stan. Jag behövde komplettera massor av saker inför Beach 2021. Det viktigaste var ett nytt läppstift. Jag vill ha nåt som ser somrigt ut. Det blev ett som är alldeles för orange just nu men jag räknar med att när solens strålar har hittat mej så kommer den att passa. Mascara, lika bra att köpa en ny även fast jag har ”kvar”. Tänk om den tar slut när jag sitter där i min enkla boning och det inte finns nån affär som saluför just den som jag behöver (gu va löjlig jag är!).

Ja det blev faktiskt en hel del annat smått och gott också. Faktiskt så blev jag så trött så jag inte orkade beta av hela listan. Vilket gör att jag får anledning att dra iväg en dag till. Så kul att kunna gå i affärer äntligen. Jag leker att jag är lite ”klar” nu, fast jag håller mej undan folk hela tiden.

Och nu är klockan 11 och man kan börja sikta mot lunch!

 

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *