Lurad 2

Inför min lilla semestertripp till andra delar av Sverige förstod jag att jag måste göra nåt åt min baddräktsgarderob. Det fanns nämligen pool på tomten och jag misstänkte starkt att det skulle se väldigt konstigt ut om jag inte klädde av mej på en vecka. Den bikini jag brukar ha saknar väsentliga inslag som skulle kunna förgylla ett poolhäng. En gång i tiden var den blommig i klara färger och den satt väl skapligt. Nu märker jag att den blivit väldigt blek i sin framtoning och att det definitivt saknas tyg både här och där. Det enda som verkar vara intakt är skenan under bysten och fy faderuttan vad den gjorde ont.

Alltså en ny baddräkt. Hel den här gången. Jag tror nämligen att man med en hel baddräkt förmodligen är mer säker på var alla delar befinner sig, i det här fallet båda brösten.

På affären var affärskvinnan entusiastisk och försäkrade mej att det inte skulle vara några som helst problem att hitta en baddräkt till mej. Jag provade faktiskt bara en enda och den såg rätt OK ut. Nu har jag haft på mej den och inser att den inte alls är hundra…. Den är riktigt söt, mörkblå med vita prickar och längst upp en liten rynkad besparing där det är tänkt att brösten ska bo. Men istället för två bröst så har jag nu fyra stycken. Men en liten söm emellan. Och sen kommer mellangärdet. För jag är helt säker på att jag haft ett mellangärde nån gång. Vart tog det vägen och när hände det?

Lurad igen alltså.. . Men det är klart, när jag är bland folk kan jag ha ett skynke hela tiden …och om nån undrar varför så säger jag att jag är rädd att sola för mycket.

Och nu är det tamejsjutton sommar och sola gör man vare sig man vill eller inte. Stora delar av dagen befinner jag mej på min enskilda skogstomt och där kan man ha vad som helst på sej… det är när kosan går ner till sjön som man får göra vissa justeringar på sin outfit.

Skit samma … det är härligt med Sommar och sol…

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *