Steg

Nog skulle man kunna stressa upp sig när man ser och hör om alla steg som tas, kanske är dom för mänskligheten, kanske bara för varje människa. Jag kan omöjligt begripa hur man kan få till 10 000 steg på en promenad, men det kan man förstås inte. Man går väl flera gånger om dan.

Vilken tur att jag är trygg i förvissningen att en lycklig och glad människa kan må bra utan att ha tagit stora kliv. Jag är så nöjd och glad… och självklart trippar jag också på men då utan en tanke på vilket resultatet blir.

Idag bar det sig inte bättre än att jag fick till väldigt många noteringar i min hälso-app. Jag skulle på stan en sväng. När jag gått 100 meter kom jag på att det nog var lite kallt om snoken, vände och skulle hämta en annan halsduk…. Jag har ju som bekant några stycken, nu skulle här kläs i en ylleaktig sak. Kom ut och gick den här gången 150 meter när jag kom på att det ju var mössan jag skulle hämta. Tillbaka, tog med mej mössan ut och gick 200 meter. Då upptäckte jag att jag tagit fel väska, den som nu låg knuten vid min hand saknade både mössa, mobiltelefon, rabattkuponghäfte och läppstift. Gud förbjude! In igen och sen bar det av.  Behöver jag säga att den andre personen under tiden stod lutad mot en lyktstolpe och slet sitt hår. Jag behöver definitivt inte delge er vad han sa.

Så kan man ju också göra när man vill ha till extra pinnar. Och nu har jag stegat och handlat och fikat och träffat folk så nu är jag så himla nöjd.

Tänker också på dom olika dagarna som firas hela tiden. Vem hittar på dom? Jag har definitivt hoppat över Köttbullens, Kanelbullens och Kladdkakans dag. Men den här… den passar mej. Bara den fysiska glorian som fattas.

Ha så härligt ni med….

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *