Nåt ska jag väl kunna hitta på …

Står där och trånar och tittar längtansfullt på allt som glittrar och glimmar. Jag är verkligen förtjust i krimskrams och rött och guld och framför allt Jul.

Va trist, jag har ju allt…. (många skulle definitivt vilja syna det påståendet…). Ljusstakarna är urgamla men fina, plastgranen är lite för stor men där slår den andre personen bakut och säger att vi INTE ska köpa en mindre gran, i så fall skrotar vi gran helt. Det kommer såklart inte på fråga.

Ljusslingor, men där skulle man väl kunna pressa nån fler i nån trevlig glasburk eller lykta? Ljus i massor ska man ju ha, röda och vita. Ett ställe för värmeljusen att blossa i, det har jag massor, i guld och i silver och i rött och i grönt och med eller utan änglar… alla kommer inte ens att få plats.

Å änglar och tomtar det har jag också flera stycken. Tänker längtansfullt på stora huset där man kunde pynta ihjäl sig, där fanns det ytor minsann. Här är det skillnad minst sagt.

Och medan jag går där och fantiserar så är jag medveten om att jag ska bärga mej en vecka till. Jag bara ligger i startgroparna och ser framåt.

Åsså har jag börjat skriva upp vilka 7 sorter av kakor jag och min kompis ska baka. I fjol inställdes hela bakdagen men i år, då jädrar i min låda… här ska bakas. Köpte massa mjöl och socker och smör idag så att jag är beredd. Och jag slår i mina receptböcker och skriver och suddar och längtar… det ska bli så roligt. Och sen blir det ännu roligare när jag får bjuda nån på gosakerna.

Jag blir så till mej så jag måste lägga mej ner och vila mej i form. Försöka tänka på nåt annat så att julmanin lägger sej en aning och dyker upp igen när det är dags. För nu är det ju en helt vanlig tors dag…. Fast det är klar …. I morgon är det ju fredag!

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *