Tala om intresse

Så fort Torbjörn Gehrke kom in i Sporthallen ställde han sig i ”givakt” och tittade förvånat upp på läktaren.
– Så mycket folk, trots att det är jul, utbrast han, till synes mycket förvånad.
Gehrke har knappast varit med om något liknande under alla sina basketår i Sverige, USA, Frankrike och Tyskland. Att nära 50 personer lämnar julfirande och tar sig till sitt favoritlags träning hör verkligen inte till vanligheterna.

Vad säger Bloggen?
Jämtland ligger alltså näst sist i ligan, har förlorat 12 matcher efter ordinarie tid och bara vunnit 2. Ändå finns intresset kvar. Suget efter segrar och framgång har inte lämnat supportrarna. Imponerande.

Kanske hade det till och med varit mer än 50 personer på läktaren om Sporthallen hade haft öppna entredörrar. Nu var de låsta eftersom hela Sporthallen egentligen var stängd under julen och Jämtland fick ”specialdispens” att träna.
Några åskådare blev måhända ”utlåsta” och kom aldrig in i hallen.

Publicerat av

Hans Andersson

En kommentar till “Tala om intresse”

Kommentarer inaktiverade.