Inför ÖB-Solna

Östersunds damer gästas i helgen av Solna Branten, som vann stort när lagen senast möttes i Östersund. Solnaseger även i första matchen efter juluppehållet, dock efter dramatik.

– Vi räknar med en hård, jämn, tuff match där kampmomentet kommer att bli avgörande. Solna skjuter fler trepoängare än oss medan våra avslut kommer närmre korgen. Vi snittar även fler returer och det är där vi lägger vårt fokus. Vi kommer att behöva spela ett tufft försvar och kämpa om returerna för att ge oss själva chansen till revansch, menar Dennis Cooper.

– För vår egen del så har vi sett att Stina Dahlin har blivit varmare i kläderna ju längre säsongen har gått. Vem som ska visa framfötterna i denna match får vi se. Kanske är det Signe Glantz, född 1999, som har klivit in i damlagstruppen efter jul?

Fortsättningsserien har blivit ett riktigt getingbo där alla slår alla om vi undantar Lidingö som har haft det lite tufft med ett helt nykomponerat lag. Blackeberg som vi slog senast vann stort över Solna.

– Vi kommer själva ihåg hur vi förlorade med 20 poäng mot Uppsala för att sedan vinna helgen efter över dem med 9 trots att vi saknade Frida Joelsson.

Publicerat av

Hans Andersson