Chris Redding i sta’n

Om ni i helgen ser en megalång, lite äldre gentleman vandra omkring med följe i Östersund eller på Frösö Golfbana, kan Basketbloggen avslöja vem det är:
Chris Redding.

Den väldige amerikanen var basketjämtlands första stora (!) stjärna. Han gjorde två säsonger med dåvarande KFUM Östersund i början av 1970-talet.
Redding är på återbesök i Östersund och ska under tre dagar träffa gamla lagkompisar och ledare. Det handlar bland annat om Thomas Persson, Mats Lundqvist, Hasse ”Linken” Lindqvist, Bengt Aili och Håkan Eriksson – de två sistnämnda numera Luleåbor.

Bloggen skickar förstås en hälsning till Redding:
”So great and astonishing that You have decided to come back to visit us in Östersund! We hope You will feel the friendlieness from the city and we wish You a wonderful time here. We also hope that the visit will bring back happy memories. One problem though: will You recognise Your former teammates? Some of them may have developed some grey hair and some extra weight since You were here in the 70:s..”.

Publicerat av

Hans Andersson