Landslagsuttagning

Här är ett nytt och glädjande landslagsbesked för Jämtland och Östersund: Spelskickliga forwarden Mika Vågström – som i år har plockats upp ÖB:s A-trupp – är uttagen till D16-landslagets kommande läger i Nacka, i slutet av oktober.

Det finns ännu mer att säga om Mika Vågström och det ÖB-lag hon spelar i (00-tjejerna). Mika är en av de största talanger som kommit fram på senare år i Jämtland. Hon har alla de kvaliteter som behövs för att bli bofast i D16-landslaget och uppåt. ÖB F00 har dessutom flera spelare i ungefär samma kategori som Vågström; välskolade spelare med spetsegenskaper.

Förhoppningsvis får Vågströms landslagsuttagning en spin off-effekt på resten av ÖB-laget: alltså en ögonöppnare för vad som är möjligt, men också en tändvätska att själva satsa på landslagsspel.

Publicerat av

Hans Andersson