”Puidet var nummer 1”

Estländske guarden Jaan Puidet har blivit lite av drömspelaren för både Torbjörn Gehrke och övriga laget. Puidets allmänt härliga attityd, hans lagkänsla och offervilja, gjorde stort intryck i Jämtland. 

Därför var dagens besked att Jaan Puidet stannar i Jämtland, väldigt skönt att höra.

Det var ingen tillfällighet att hans starka avslutning av säsongen sammanföll med att Jämtland vann sex av de sju sista matcherna. 

– När jag ställde frågan till mina spelare var Jaan den som de helst ville ha kvar. Frågar vi publiken är det samma sak. Det var få spelare som genererade en sådan glädje när de gick ut ur hallen som Jaan. Hans engagemang, riv-och-slit och hans personlighet… det var fantastiskt. Jag är otroligt nöjd att han stannar med oss, kommenterar Torbjörn Gehrke.

Olle Lundqvist håller med.

– Jaan var nummer 1 att behålla även för mig. Han är en extremt bra lagspelare, men det gäller också för alla övriga som också blir kvar.

Publicerat av

Hans Andersson