Garcia och Buzkas har tagit ut trupperna

 


Wiktor Buzkas, headcoach för ÖB:s division 1-lag.

Östersunds två nya coacher Alberto Garcia och Wiktor Buzkas har tillsammans med Krister Blomgren tagit ut årets två spelartrupper/träningstrupper. Totalt 34 spelare finns med.

Notabelt är att Alexandra Andreou självmant valt att inte följa med ÖB till Damligan. Hon kliver ned till ÖB:s division 1-lag.

Vi ska också ha i åtanke att det kan bli påfyllning till ÖB:s damligalag under säsongen. ”Sportchefen” Krister Blomgren hoppas kunna förstärka laget med en tredje utlandsspelare. Det handlar om en stor insidespelare.

Här är träningstrupperna:
Östersund A (13 spelare): Olivia Lindgren, Danielle Elvbo, Felicia Visscher, Fanny Paulin, Matilda Stål, Stina Dahlin, Isabelle Edholm,Taylor Wurtz, Elsa Paulsson-Glantz, Frida Joelsson, Taylor Proctor, Elin Setzman, Sanna Edström.

Östersund B (20 spelare): Vera Blomgren, Camilla Grahn, Linnea Mörtberg, Tuva Sandal, Emelie Aronsson, Kimia Siamansouri, Tula Robinsdotter, Elin Furborg, Mia och Silje Solheim (båda nya från Norge), Alexandra Andreou, Moa Göransdottter, Elise Mattsson, Julia Vikström, Line Grahn, Hilda Mattsson, Wilma Randklef, Moa Edström, Wilma Lilliesköld, Agnes Hall.

Publicerat av

Hans Andersson