UPPDATERAD: En ny basketvecka

Då vänder vi blad och slår upp en ny (basket)vecka. Den här veckan präglas av inträdet i Nya ATS-hallen, ankomsten av de första utlandsproffsen i Jämtland Basket samt herrarnas EM-kvalpremiär mot Bosnien.

Här är veckan i korthet:

Måndag 29 augusti: Jämtland och Östersund börjar träna i ATS-hallen och på det nya trägolvet. Herrarna är först och startar 16.00.

Onsdag 31 augusti- fredag 2 september: tre av Jämtlands utlandsproffs landar i Östersund. Preston Purifoy, Dino Cinac och Mike Bruesewitz. Jaan Puidet anländer runt 20 september eftersom han är uttagen i Estlands 14-mannatruppen till EM-kvalet. Eller?

– Jag har inget hundraprocentigt svar. Coacherna kommer att vänta tills den första matchen och sedan får vi se. Jag måste alltså avvakta ytterligare två-tre dagar innan jag får besked, berättar Puidet för Basketbloggen.

Lördag 3 september: EM-kval herrar: Bosnien/Hercegovina-Sverige, 20.15 i Sarajevo.

Publicerat av

Hans Andersson