Johansson: ”Vi höjer inte biljettpriserna”


Bruce The Moose och Nils Johansson – lika laddade, lika förväntansfulla.

Jämtland Basket har beslutat sig för att INTE höja biljettpriserna till slutspelet.

– Det vi gör här till kvartsfinalserien kan vara unikt. Jag tror i alla fall det. Det brukliga är att höja priserna till ett slutspel, men vi gör inte det, berättar Nils Johansson i Jämtlands styrelse.

Varför har ni tagit ett sånt beslut?

– Vi väljer att ligga kvar på samma nivå som i grundserien eftersom vi vill att det ska bli en folkfest och att det ska bli storpublik i hallen. Vi tror också att det här i initiativet blir uppskattat bland publiken.

Styrelsen och alla funktionärer, den sistnämnda gruppen som i år är större än någonsin, är rejält peppade inför tisdagens hemmamatch.

– Vi är superladdade. Det här har vi sett fram emot i flera år. Äntligen har vi ett slutspel i Östersund. Dessutom tycker jag att vi har ett lag som kan överraska på riktigt. Jag tror inte att Södertälje ser oss som någon önskemotståndare, förklarar Nils och får medhåll av ordförande Erik Westin.

– Vi har det bästa laget på många år, så jag tror att vi kan matcha topplagen i ligan.

Arrangemanget på tisdag innehåller som vanligt många olika programpunkter. En av dessa är förstås Jämtlandssången, som dagen till ära ska framföras av Micke Mojjo och Jens Westin.

– Det kommer att bli grymt, hälsar Nils.

Hejarklacksledaren Bruce The Moose finns också på plats. Fattas bara annat.

– Gällande Bruce så har jag nära kontakt med honom. Den senaste tiden har han varit väldigt laddad för sitt hemliga uppdrag….som nu är slutfört.

– Älgminister-Bruce (hmmmm) låter hälsa att han och övriga laget kommer vara mer än redo när det är dags.  Det hemliga uppdraget kommer offentliggöras på vår kvartsfinalmatch på tisdag, avslutar Nils Johansson.

Publicerat av

Hans Andersson