Blommor och tack till flera personer på årsmötet

Jämtland Baskets årsmöte avslutades på sedvanligt sätt.

Med utdelning av blommor som bevisad uppskattning till en del av de outtröttliga funktionärerna.

– Det här var den punkt som Bodil (Eriksson, den förre ordföranden) gillade extra mycket och nu är det min tur att göra det, sa Erik Westin, innan han började att dela ut blommor.

Bertil Johansson (byggansvarig under hemmamatcherna), Magnus Wattman (event- och IT-ansvarig i Nya Sporthallen), Alexandra Andreou (sekreteriatschef), Roger Sahlén (avgående styrelsemedlem, anställd deltid på kansliet samt kontaktperson gentemot kommunen i samband med bygget av nya arenan), Ingegerd Wennberg (biljettchefen), Jan Olofsson (mångårig eldsjäl i serveringen och medhjälpare för division 1-laget ) och Britt-Inger Westin (mamma till Erik och administrativ eldsjäl under de senaste tolv åren)fick varsin vacker blombukett, ett tack, en kram samt applåder för det jobb de har utfört under året. 

Mötesordföranden Åke Ljusberg var den siste på mötet som uppmärksammades på detta sätt.

Publicerat av

Hans Andersson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *