Öppna NM på Island – webbsändning i kväll


Öppna NM för H20 startar i dag. Matchen Islsnd-Sverige sänds på webben.

I dag måndag går öppna NM för H20 igång i Reykjavik på Island. Sverige möter hemmanationen klockan 22.00. Matchen webbsänds på basket.se.
En av de tolv spelarna i Sverige är Jämtlandsforwarden Daniel Johansson. Åtta spelare kommer från svenska klubbar medan fyra spelare representerar klubbar eller college från övriga Europa. En av svenskarna är Alviksguarden Daniel Hansson, lillebror till Gustav Hansson i Jämtland Basket.

Vid sidan av U20-NM spelar Sveriges H17-grabbar i veckan sin andra landskamp mot Danmark. En av spelarna i laget är Adam Johansson i Jämtland Basket. Landskamperna ingår i det träningsläger som H17 har i Ängelholm.

Publicerat av

Hans Andersson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *