Baltic Cup nästa för Adam J?

Adam Johansson är Jämtlands representant på Södertäljelägret. 

I dag avslutas det traditionella Södertäljelägret för Sveriges olika U-landslag (16 och 18 år). Spelare och ledare har varit samlade från i onsdags, där de genomfört träningar, haft teoripass med mera. Jämtlands representant är Adam Johansson i H18-landslaget.

Målet för alla lag är att förbereda sig inför nästa veckas Baltic Sea Cup i Tallinn. 

Parallellt med själva cupen arrangeras en steg 3-kurs för baskettränare. Där återfinns två Jämtlandscoacher; Ingemar Nord och Wiktor Buszka.

En spelare som normalt sett skulle ha varit med i Södertälje (i D18-landslaget) är Emilia Axelsson. Den Ragundafostrade forwarden har dock varit långtidsskadad (stressfraktur i foten) och först nyligen gjort comeback i Marks BG i division 1.


Ingemar Nord och Wiktor Buszka fortbildar sig som coacher – i Tallinn.

Publicerat av

Hans Andersson