Tuff andradag för Jämtland U

Adam Johansson och hans Jämtland U kunde inte riktigt mobilisera den kraft som behövdes mot Nacka Belgian Blue.

Match 2 under Stockholmshelgen blev lite för tuff för Jämtland U. Holmgången mot Blackeberg satt nog i både kropp och knopp och ett lite piggare Nacka kunde vinna med cirka 20 poäng.

Tyvärr har vi ännu inga siffror från matchen. Däremot en kommentar från Oliver Gehrke.

– Energin tog helt enkelt slut. Vi hade oflyt i skotten, medan de satte många av sina skott. Vi får blicka fram mot nästa match och träna hårt, säger Oliver.

Matchen mot Blackeberg var ett roligare minne. Inte minst för honom själv. 29 poäng, varav sju treor går ju inte av för hackor.

– Det var väldigt kul att få skjuta så bra i andra halvlek. Sju treor händer inte så ofta, speciellt inte för att komma ifatt i en match på två perioder. Väldigt roligt att få känna sig så het, menar Oliver Gehrke, som var sjua i seriens poängliga innan matchen.

Jämtlandsforwarden snittar 19,1 poäng. Dessutom är han tvåa i trepoängsligan på fina 44,7 procent i träffsäkerhet.

Coachen Wiktor Buszka säger så här.

– Resultatmässigt gick det sämre i dag, men överlag är jag nöjd. Speciellt hur vi rent energimässigt studsade tillbaka i andra halvlek. Fortfarande hade vi för få spelare för att kunna göra två matcher på två dagar. Men det är härligt att se hur vi sliter hårt i fjärde perioden, trots att vi innerst inne inser att det inte går att vända 20 poäng på tre minuter.

Wiktor Buszka är nöjd med dagens arbetsinsats.

Publicerat av

Hans Andersson