Här är beskedet om Olle Lundqvists skada

Eric Gilchrese mot Olle Lundqvist i en träningsmatch i fjol höst.

Han missade de fem sista matcherna av årets säsong, varav hela slutspelet. I dag är läget oförändrat för Olle Lundqvist.Den knäskada som han dragits med sedan mer än en månad tillbaka är fortfarande inte läkt.- Det går långsamt. Jag kan inte köra för fullt, säger Jämtlandsspelaren.En magnetröntgen är gjord i Stockholm och ett svar ska komma i veckan. Detta svar lär bli avgörande för om Lundqvist kan vara med på nästa veckas träningsläger med U20-landslaget i Norrköping.Det vi vet är att skadan är ett så kallat hopparknä. Men risken är att det inte stannar där.Just ovissheten gör att 18-åringen avvaktar med beslut om framtiden. En fortsättning i Jämtland eller flytt till USA eller Europa?- Precis. Jag kan inte ta ett beslut än, menar Olle.Om Olle Lundqvist tvingas tacka nej till lägret i Norrköping, kommer den första reserven att kallas in. I så fall blir Daniel Johansson ensam Jämtlandsspelare på lägret.

Publicerat av

Hans Andersson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *