I dag: årsmöte för Jämtland Basket

Vi är framme vid onsdag, 30 maj. Det betyder årsmöte för Jämtland Basket.

Som vanligt på Scandic City och som vanligt 18:00.

Då får vi bland annat se om Erik Westin omväljs som ordförande och hur året gått rent ekonomiskt.

Vi gissar att Westin blir omvald och att Jämtland Basket kommer att redovisa en vinst. Med tanke på hur framgångsrik säsongen varit, med bland annat nya publikrekord och på ett genomsnitt på strax över 1 300 åskådare per match samt fortsatt bra kassaflöde, bör intäkterna ha överstigit kostnaderna.

Det som kan dra ned vinstsiffrorna en aning är de spelarbyten som Torbjörn Gehrke och kompani var tvingade att göra strax före och under säsongen. Alla spelarbyten kostar pengar och eftersom dessutom två av värvningarna var av modell ”riktigt dyra”, lär det synas i resultaträkningen.

Vi talar förstås om Antto Nikkarinen och Toni Prostran – två spelare som kom till Jämtland med ett imponerande CV.

Publicerat av

Hans Andersson