Norrköping träningsvann mot Köping

Fyra poäng av Niklas Larsson i kväll.

Norrköping tog en väntad seger i kvällens träningsmatch mot SBL-nykomlingen Köping. 82-72 efter 44-34 i halvtid.

Köping, som fick spelmotorn Aleksa Solevic skadad i matchen, bjöd till bra. Inte minst Ronnie Boggs, med ett förflutet i Örebro och Borås. Boggs satte 17 poäng – mest av alla spelare på planen. Förre jämten Niklas Larsson bokfördes för 4 poäng.

Hos Norrköping, som enligt uppgift tränat extremt hårt för att komma i form till Champions League-kvalet mot spanska Movistar Estudiantes, gjorde Jonathan Dubas comeback. Den schweiziske landslagsmannen blir ett starkt komplement till Joakim Kjellbom, Tyler Flack och Anton Saks.

Norrköping-Köping 82-72 (44-34)

Norrköping: Mikael Lindquist 15, Tim Schuberg 12, Anes Zekovic 10, Anton Saks 9, Tyler Flack 8, Edvin Stark 8, Shakir Smith 7, Jonathan Dubas 7, Joakim Kjellbom 4, Johnell Smith 3. Köping: Ronnie Boggs 17, Desmon Hubert 12, Luka Babic 9, Sean Smith 9, Michiel Petersen 9, Aleksa Solevic 9, Niklas Larsson 4, Simon Klaasma 3.

Returer: 36-30.

Publicerat av

Hans Andersson