ÖB i bortadubbel

Slut på uppehållet. Nu börjar matcherna igen för ÖB.

ÖB:s division 1-damer är åter i elden. Efter tre veckors uppehåll matchar man i helgen dubbelt. På bortaplan. Mot Västerås och Uppsala.

Spelande coachen Elena Popkey har längtat efter att få att tävla.

– Vi är verkligen glada att få spela igen. Det känns som det var jättelänge sedan senast.ÖB har kört ganska hårt under de senaste veckorna, inte minst för att förbättra konditionen. Man har också tittat mycket på film. Oklart om det är i basketsyfte eller om det är vanlig film för att bygga lagkemi.Oavsett så är nog båda varianterna betydelsefulla för att skapa harmoni och bygga på sin basketkunskap.- Jag är säker på att tjejerna är förberedda och redo att kämpa, säger Popkey.… och så har vintern kommit också under tiden som ni haft matchvila – visst är det fint med en ny årstid?– Jag är inte så säker på det, haha! Tack och lov sysslar vi med en inomhussport.Här är truppen i helgen:Elena Popkey, Vera Blomgren, Amanda Pettersson, Olivia Lindgren, Ida Lundberg, Stina Dahlin, Moa Edström, Ta’Rea Cunnigan, Jenny Aronsson, Ida Lundgren, Frida Joelsson.Stannar hemma: Emma Strand, Hanna Glantz, Sanna Edström, Jonna Nilsson, Smilla Vågström.

Publicerat av

Hans Andersson